Czystość w lokalach GASTRONOMICZNYCH

Czystość w lokalach GASTRONOMICZNYCH

Czystość lokalu oraz świeżość serwowanych dań to podstawa działania każdej dobrej restauracji

a czy wiesz że
Obiekty gastronomiczne muszą sprostać szeregowi restrykcyjnych norm sanitarnych

mamy na to rozwiązanie !!!

Czyszczenie parowe to dla kuchni, restauracji, barów i stołówek bardzo wydajny sposób na zachowanie higieny.

➡️Bez tłuszczu, smug i kamienia

Kuchnia, chłodnia i sala restauracyjna to miejsca, w których widok zabrudzeń razi szczególnie. Niestety, to właśnie na terenie obiektów gastronomicznych najłatwiej o powstanie trudnych do usunięcia zanieczyszczeń, takich jak zapieczony tłuszcz, smugi i nieestetyczne plamy. Myjka parowa upora się z nimi szybko, bez konieczności stosowania szkodliwej chemii, która nie jest wskazana w pobliżu urządzeń mających styczność z żywnością

➡️Usuwanie uciążliwych zapachów z restauracji

Jedną z przewag czyszczenia parowego nad tradycyjnymi metodami sprzątania, jest fakt, że używana w tym procesie gorąca para ma właściwości dezynfekujące. Pod wpływem jej strumienia giną bakterie i mikroorganizmy. Dodatkowym atutem tego urządzenia jest fakt, że całkowicie eliminuje ono nieprzyjemne zapachy z czyszczonych powierzchni, takich jak dywany i tapicerki. Trudne do usunięcia wonie mogą stanowić dyskomfort dla gości lokali gastronomicznych. Zastosowanie czyszczenia parowego jest gwarancją całkowitego ich wyeliminowania, bez konieczności zakupu dodatkowych środków maskujących zapachy czy odświeżaczy powietrza

📣Dlatego powierz sprzątanie lokalu gastronomicznego wyspecjalizowanej ekipie naszej firmy. Posprzątamy, usuniemy uporczywy brud i zapachy i dokładnie zdezynfekujemy pomieszczenia.
Zapraszamy do współpracy‼️

Share this post

Komentarzy (2)

  • Zbigniew Reply

    Nieprzyjemny zapach to chyba największa bolączka restauracji. Z tego właśnie powodu częściej się wymienia olej niż cokolwiek czyści 🙂 No i neutralizacja zapachów też jest kosztowna. Trafnie opisane.

    4 stycznia 2018 at 09:04
  • Eryk Grzeszkowiak Reply

    Fakt, że można pozbyć się zabrudzeń i przykrych zapachów bez użycia chemii chyba najbardziej przemawia za tym, aby korzystać właśnie z takich rozwiązań. Zresztą z tego co się orientuję, to tam gdzie jest żywność nie powinno się stosować środków chemicznych.

    12 maja 2018 at 23:43

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


Sklep ABC&Clean w trakcie budowy Zamknij